Deprecated: Function Yoast\WP\SEO\Conditionals\Schema_Blocks_Conditional::get_feature_flag is deprecated since version Yoast SEO 20.5 with no alternative available. in /home/prroffic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5423

Deprecated: Function Yoast\WP\SEO\Conditionals\Schema_Blocks_Conditional::get_feature_flag is deprecated since version Yoast SEO 20.5 with no alternative available. in /home/prroffic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5423

Deprecated: Function Yoast\WP\SEO\Conditionals\Schema_Blocks_Conditional::get_feature_flag is deprecated since version Yoast SEO 20.5 with no alternative available. in /home/prroffic/public_html/wp-includes/functions.php on line 5423
Mission and Values | PRR.Gadget -

ABOUT PRR.GADGET

Introduce you Bangput.

Bangput atau nama sebenenar PRR adalah Putra Rashidi Bin Rahim merupakan owner PRR.Gadget.

PRR.Gadget ditubuhkan bermula dari tahun 2016 lagi dengan nama terawalnya PRR Store. Kini re-branding dengan nama PRR.Gadget sesuai dengan perniagaan yang di bawa iaitu “Menjual barang elektronik seperti Telefon dan Aksesori”. 

PRR Store pada 2016 sehingga 2018 telah mencapai hampir 200K followers Instagram ketika itu namun tiada rezeki setelah Instagram tersebut terpaksa di tutup oleh Instagram.

Oleh sebab demikian Bangput membuat keputusan untuk tukar nama dari PRR Store ke  PRR.Gadget pada 2018. Alhamdulillah Sehingga 2022, nama PRR.Gadget terpahat.

PRR Gadget menjual iPhone New(baru), Secondhand(used) dan Refurbished(Diperbaharui). Focus kami menjual dengan harga yang terendah dan menjamin kualiti.

Hari ini, PRR.Gadget telah menjual lebih 9500+ kepada customer termasuk yang membeli secara online mahupun COD dan Walk-in ke kedai. Unit iPhone yang telah terjual sudah melebihi paras 12,000 units semenjak PRR.Gadget ditubuhkan. Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua yang mempercayai Bangput dan team PRR.Gadget… Semoga para pembeli diberikan kesihatan dan dimurahkan rezeki selalu hendakNya. Doa Bangput ada bersama kalian. Insha Allah.

Mission and Values.

Misi kami adalah untuk terus membantu semua golongan untuk mendapatkan barang Iphone dan Gadget dengan harga terendah dan mampu milik serta berkualiti tinggi.

Kami sentiasa mengutamakan kualiti berbanding kuantiti. Setiap senyuman daripada customer adalah hak mutlak kami sebagai peniaga. Kami tidak akan menjual barangan yang boleh menjadikan customer frustrated. Setiap item yang terjual semestinya sudah di Quality Check (QC) demi menjaga kepuasan hati pelanggan.

Walau bagaiman pun, sekiranya barangan yang diberikan luar dari kawalan kami dan mengalami kerosakan, kami 200% akan membantu pelanggan tersebut seperti membantu untuk “Warranty claim” dan ia process yang percuma dan mudah buat kami. Pelanggan adalah tanggungjawab kami.

Values yang paling penting adalah setiap daripada pelanggan yang support dan membeli barangan di kedai PRR.Gadget akan kami agihkan RM10/item kepada mereka yang memerlukan seperti Anak Yatim, Tabung Masjid dan sebagainya. Membelilah sambil bersedekah.


Established of Proof.

Suruhanjaya Syarikat Malaysia merupakan badan berkanun yang terbentuk hasil daripada penggabungan Pejabat Pendaftar Syarikat (ROC) dengan Pejabat Pendaftar Perniagaan (ROB) di Malaysia yang mengawal selia syarikat dan perniagaan. 

Aktiviti utama SSM adalah sebagai sebuah agensi pemerbadanan syarikat dan pendaftaran perniagaan di samping membekalkan maklumat syarikat dan perniagaan kepada orang awam. Sebagai peneraju utama ke arah peningkatan tahap tadbir urus korporat, SSM melaksanakan fungsinya mengawalselia pematuhan perundangan korporat dan pendaftaran perniagaan melalui aktiviti penguatkuasaan dan pemantauan yang komprehensif bagi memastikan perkembangan positif sektor korporat dan perniagaan untuk negara.

Oleh yang demikian, kami mengambil jalan terbaik demi menjaga nama baik perniagaan dengan mendaftar bersama SSM dimana maklumat perniagaan PRR adalah seperti berikut:

Nama Syarikat: PRR STORE
No Pendaftaran: 202203190350 (JR0137660-A)
Sah Sehingga: 27 Julai 2024

Kami faham kerana ramai scammer online di luar sana dan banyak kes penipuan barang telefon dan aksesori tambahan lagi dengan ekonomi yang terumbang ambing. Jadi sebagai jalan penyelesaian untuk anda kenal pasti kami, kami menunjukkan bukti dimana kami merupakan “SAH” dan “SAHIH” dalam menjalankan perniagaan di negara kita ini, Malaysia.

Kami berharap dengan adanya bukti ini, prospek kami mempercayai kami dan support kami di masa akan datang.

Kami percaya rezeki itu datang dari Allah SWT dan Insha Allah dengan berurusan perkara yang baik, dapatnya baik.

*Rujuk gambar diberikan sebagai bukti perniagaan sah kami dari pihak SSM.

About Us

Mission and Values
Established Proof
Careers
Be a Dealer
Be our Partnership

Open chat
Hai! Whatsapp PRR.Gadget sekiranya perlukan bantuan pertanyaan yang lebih cepat.